Debat sobre la sobirania

Procés Embat davant el 9N

Des de Embat, procés per l’articulació de l’organització política llibertària a Catalunya, fem una crida aquest 9 de Novembre al conjunt del moviment popular i a la societat en general a desbordar l’estratègia de la por i de les possibles traves repressives que pugui desplegar l’Estat contra la mobilització popular.

De la mateixa manera, considerem que s’ha de desbordar la tebiesa calculada de les elits catalanes que treballen per frenar i posar pals a les rodes en uns casos, i reprimir en uns altres, l’exercici de la sobirania del nostre poble, tant en l’aspecte social com el nacional.

Nosaltres, els llibertaris i el conjunt del moviment popular seguirem construint sobirania popular cap al ple alliberament de Catalunya, en socialisme i en llibertat, on tots els assumptes econòmics i socials estiguin veritablement en mans de les classes populars, la majoria social.

En aquesta construcció, l’acció directa de les multituds, la desobediència i el desplegament del poder popular és la millor eina de la qual disposem i aquest 9N serà un dia més per aplicar-la.