Preguntes més freqüents

Com em puc posar en contacte amb Embat?
A través de qualsevol dels seus militants o, si no en coneixes cap, a través del correu expansio@embat.info

Vull entrar a militar a Embat, quins són els passos que he de fer?
Pots enviar un correu a expansio@embat.info explicant què t’ha portat a prendre aquesta decisió, com ens has conegut, en quins espais participes o has participat, quines inquietuds polítiques tens, etc. et respondrem proposant-te un dia de trobada.

Vull col·laborar amb Embat, què puc fer?
Pots col·laborar amb nosaltres aportant idees, fent algunes tasques, econòmicament… Envia’ns un correu a expansio@embat.info amb el que creus que pots o vols aportar i et donarem resposta.

On puc trobar més informació de la que hi ha al llibret?
Pots consultar la nostra pàgina web embat.info o escanejar els codis QR que has vist al llarg del text per accedir als textos complets.

Embat teniu protocol contra agressions masclistes?
Sí, per nosaltres és molt important responsabilitzar-nos i donar resposta col·lectiva al masclisme tant intern com extern.

Hi ha idees i posicionaments del llibret que m’agradaria debatre amb vosaltres, com les puc vehicular?
Pots participar de les presentacions i xerrades que fem periòdicament arreu del territori o fer-nos arribar les teves inquietuds a través del correu electrònic. Qualsevol crítica serà benvinguda.

Amb quines organitzacions teniu contacte? De quines plataformes participeu?
Les relacions amb altres organitzacions i espais amplis les fem a través de les nostres comissions de Relacions Polítiques i Relacions Internacionals. Alguns exemples són…. (en voldríem destacar? Proposta des del GT: Coordenação Anarquista Brasileira (CAB), Federación Anarquista Uruguaya (FAU), Union Communiste Libertaire (UCL), Taula Llibertària i Plataforma de defensa dels Drets Públics.)

Teniu un sindicat de referència?
No. Considerem que qualsevol sindicat alternatiu, combatiu i autogestionat és una bona opció i l’elecció final dependrà del lloc de treball i de la implicació i arrelament de cada sindicat en el sector o empresa.

Teniu un partit de referència?
No. Malgrat que respectem que aquesta pugui ser una opció per altres moviments polítics o ideologies, des d’Embat no pensem que la lluita institucional sigui una via que ens acosti als nostres objectius.

Quin tipus de feminisme defenseu?
Podem trobar idees sobre feminisme en un espectre ideològic molt ampli. Nosaltres apostem per un de classe, interseccional i llibertari. Per això hem tingut en compte el feminisme de forma transversal en tot el nostre programa.
Per altra banda, el feminisme també obre molts debats com l’abolició de la prostitució o la seva regularització, la implicació dels homes CIS dins d’aquesta lluita, com s’interrelaciona el feminisme amb altres lluites antipatriarcals com els drets del col·lectiu LGTBIQ+… Encara no tenim un consens sobre tots
aquests temes, pots consultar les ponències actuals al web.


Aquesta es la versió 3.0 de les “Preguntes Més Freqüents” . Per a llegir la primera versió feu clic aquí i la segona aquí


<< Presa de decisions