Comunicats i textosRepressió

Comunicat d’Embat Gràcia davant els escorcolls i la nova onada repressiva.

 

repressióDe nou ens lleven a les 5 del matí una altra vegada de matinada joves, majors i nens. Ens desperten a a punta de pistola, portes esbotzades, llibertats trepitjades, i tot sota una esperpèntica investigació d’atracaments a entitats bancàries a Alemanya. De nou carn fresca per a titulars tendenciosos i com a objectiu: la dissidència política, els moviments socials, el moviment llibertari. Qualsevol excusa és bona per recollir informació, per tenir-ho tot sota control. Hola dictadura, som culpables fins que es demostri el contrari.

Com a poble, com a veïnat, com a moviment popular hem de denunciar i fer tot el possible per aturar aquestes actuacions totalitàries que últimament es repeteixen massa sovint . La militarització dels nostres barris, els escorcolls als nostres espais, la vulneració dels nostres drets fonamentals, són les noves característiques d’aquest règim que es reinventa i s’endureix. No només parlem de l’assalt a les nostres vides i espais, sinó també de la persecució de les idees i de les xarxes socials, com és l’operació Aranya IV que està tenint lloc tambe durant el dia d’avui.

Actualment, vivim una constant persecució a tota dissidència política i social, tant en el nostre Districte com a escala comunitària, i per tant no considerem aquestes operacions policials com a elements excepcionals, sinó més aviat, com exemples d’aquesta nova tendència repressiva.
No podem deixar de dir que quan els fatxes com Losantos amenacen de mort en mitjans de masas no passa res. En canvi, quan altres, diuen segons quines coses en un tweet poden acabar a la presó.
Tot això passa just el dia després que un ministre aparegui als papers de Panamá, un cop més la cortina de fum de l’enemic intern tapant les vergonyes d’un sistema corrupte.

Per aquest motiu, volem mostrar solidaridad amb aquests 7 detinguts.

Per tant, des d’Embat districte de gracia exigim:
1. La posada en llibertat de la persona detinguda.
2. La fi de la persecució als moviments socials
3. La dissolució del cos d’informació dels Mossos d’Esquadra

En relació a aquests fets, fem una crida a la societat a no quedar-se de braços creuats, i a sortir al carrer solidaritzant-se amb les persones represalidades.

Embat, Districte de Gràcia.
Facebook: https://www.facebook.com/embatgracia
Twitter: @Embat_Gracia