ActivitatsInternacionalMoviment Anarquista

[Jornada] Construir Poder Popular – 11 de maig 2024

⚫ CONSTRUIR PODER POPULAR 🔴

Des d’Embat – OLC i Batzac – JJLL us convidem el pròxim dissabte 11 de Maig pel matí (11:00 hores) a una trobada/xerrada en relació al Poder Popular; on compartirem i construirem reflexions sobre aspectes  com que és i com construïm el Poder Popular, com hi podem contribuir des de la corrent de l’anarquisme especifista i quin paper hi té també la joventut revolucionària.

Per enriquir l’experiència, contem amb dues convidades molt especials; Organização Socialista Libertária (OSL) del Brasil i Via Libre -Grupo Libertário– de Colombia. Qui posaran en comú amb nosaltres la seva trajectòria militant i tota l’experiència obtinguda en els processos de construcció de la lluita social amb l’ajuda de l’anarquisme organitzat.

La jornada estarà estructurada en 4 blocs (imatges adjuntades). A continuació posem a les vostres mans un enllaç amb el qual busquem fer la jornada el més participativa possible; compartint-nos els vostres dubtes o comentaris i podent-los integrar al desenvolupament de la trobada. A més a més, contestar el formulari també ens servirà en cas de que volgueu quedar-vos a dinar i poder així planificar millor aquest moment.
Link: https://usem.liberaforms.org/construir-poder-popular

Per la tarda, anirem a l’Àgora Juan Andrés a pintar un mural totes juntes sobre Poder Popular i la lluita indígena.

🗓️ 11 Maig
📍 Xerrada a l’Antiga Massana (Barcelona, C/Floristes de la Rambla, 1)
🍽️ Dinar i 🖌️ Mural a l’Àgora Juan Andrés Benítez (Barcelona, C/Aurora, 13)