Comunicats i textosRepressió

Sobre la detenció de dues persones davant el Parlament

Ahir es va produir una altra situació en que s’evidencia que és el poble el que ha de prendre la iniciativa davant el processisme. La policia autonòmica, els Mossos d’Esquadra, com agent estabilitzador de l’Estat va detenir dues persones, de les quals una és un company de la nostra organització i del CDR del Clot.  Afortunadament aquests companys ja estan en llibertat.
No podem deixar de recordar que només aconseguirem unes veritables sobiranies amb l’activació popular, sent conscients de la repressió que això pot comportar, ja sigui des de l’Estat central, i els seus agents, com dels que volen tornar a l’autonomisme sense admetre que estan treballant per això, i tenen por de que el poble s’apoderi com ja ho va fer l’1 d’octubre.
Des d’Embat volem fer una crida a la organizació, a l’auto-afirmació del poble que és l’únic que pot assolir la fita d’unes sobiranies reals. Si ens quedem esperant per capricis dels polítics de torn i les seves agendes particulars, ens tornaran a trair com sempre ho han fet. La construcció de poder popular mitjançant l’enfortiment dels CDR’s i l’enllaç amb les lluites socials és la única manera de donar una sortida a l’actual bloqueig polític, que ens manté sense capacitat de fer efectiva l’autodeterminació i la lluita contra l’explotació, la pobresa i la desigualtat.
Aprofitem per agrair les mostres de solidaritat que ens heu fet arribar. Recordem, “El poble mana, el govern obeeix“.
Seguim!