caixa-resitencia-catpDes del Procés Embat volem mostrar la nostra solidaritat amb els treballadors detinguts el dimarts dins del marc de la vaga indefinida per la fi de la subcontractació a Telefònica.

Considerem que es tracta d’un ús repressiu dels intruments de l’Estat afavorint la Patronal davant una mobilització laboral àmplia i justa, a fi de situar als companys detinguts com a hostatges de futures negociacions. Todo això ha tingut lloc només un día després de les maniobres de les sectorials de CCOO i UGT que marcàven distàncies públicament de la plataforma reivindicativa decidida per les assemblees de treballadors. És per això que fem una crida a acudir a las mobilitzacions que convoqui el moviment popular així com a seguir recolzant una vaga tan necessària.
La lluita contra la subcontractació i l’externalització, tant a l’empresa privada com al sector públic, és un factor estratègic per posar murs a l’enorme robatori de diners públics en uns casos i les plusvàlues en uns altres, així com per poder acabar amb la desregularització de les relacions laborals i la fragmentació de la classe treballadora. Una victòria de la vaga mitjançant la passada a plantilla a Telefònica dels treballadors en conflicte seria una importantíssima victòria per totes nosaltres.

 

signatura_02

equipembatComunicats i textosacció sindical,serveis públics
Des del Procés Embat volem mostrar la nostra solidaritat amb els treballadors detinguts el dimarts dins del marc de la vaga indefinida per la fi de la subcontractació a Telefònica. Considerem que es tracta d'un ús repressiu dels intruments de l'Estat afavorint la Patronal davant una mobilització laboral àmplia i...