Comunicats i textosLaboral

Solidaritat amb les vaguistes subcontractades de Movistar

caixa-resitencia-catpDes del Procés Embat volem mostrar la nostra solidaritat amb els treballadors detinguts el dimarts dins del marc de la vaga indefinida per la fi de la subcontractació a Telefònica.

Considerem que es tracta d’un ús repressiu dels intruments de l’Estat afavorint la Patronal davant una mobilització laboral àmplia i justa, a fi de situar als companys detinguts com a hostatges de futures negociacions. Todo això ha tingut lloc només un día després de les maniobres de les sectorials de CCOO i UGT que marcàven distàncies públicament de la plataforma reivindicativa decidida per les assemblees de treballadors. És per això que fem una crida a acudir a las mobilitzacions que convoqui el moviment popular així com a seguir recolzant una vaga tan necessària.
La lluita contra la subcontractació i l’externalització, tant a l’empresa privada com al sector públic, és un factor estratègic per posar murs a l’enorme robatori de diners públics en uns casos i les plusvàlues en uns altres, així com per poder acabar amb la desregularització de les relacions laborals i la fragmentació de la classe treballadora. Una victòria de la vaga mitjançant la passada a plantilla a Telefònica dels treballadors en conflicte seria una importantíssima victòria per totes nosaltres.

 

signatura_02