ActivitatsComunicats i textosMoviment Anarquista

[CAT/CAST] El Procés Embat saluda la creació de l’organització llibertària Apoyo Mutuo

Lorea Moral, activista social, Paco Salamanca, militant llibertari i historiador (en la foto a l'atril), Luis León, activista del moviment estudiantil, Marta Aranda, activista feminista i llibertària, Jose Luis Carretero, activista sindical; presentant l'organització llibertària Apoyo Mutuo, al matí del dissabte 9/05/2015 al Teatro Lagrada de Madrid.
Lorea Moral, activista social, Paco Salamanca, militant llibertari i historiador (en la foto a l’atril), Luis León, activista del moviment estudiantil, Marta Aranda, activista feminista i llibertària, Jose Luis Carretero, activista sindical; presentant l’organització llibertària Apoyo Mutuo, al matí del dissabte 9/05/2015 al Teatro Lagrada de Madrid.

Des d’EMBAT, procés per l’articulació de l’anarquisme social, organitzat i revolucionari a Catalunya, saludem la nova organització política presentada avui a Madrid després del procés de base generat en torn al manifest “Construint un Poble Fort”.

Les llibertàries hem de jugar un rol protagònic en l’impuls d’un moviment popular autònom i amb fortaleça que pugui desenvolupar agendes de lluita capaces d’imposar les demandes de la majoria social i de construir el poder popular davant les actuals institucions antidemocràtiques. Per ser un actor amb capacitat de contribuir a aquesta tasca necessitem emfortir la nostra inserció social, portar les nostres propostes de canvi social allà on siguin necessàries i allà on poguin portar-se a terme, organitzant-nos i construint programes d’actuació a llarg termini.
Apoyo Mutuo és ja una realitat en aquest camí, juntament amb altres expressions nascudes recentment dins del camp llibertari i popular, a la que donem el nostre ànim fraternal des de Catalunya.
capcelera02

[CAST] El Procés Embat saluda la creación de la organización libertaria Apoyo Mutuo.

Desde EMBAT, proceso para la articulación del anarquismo social, organizado y revolucionario en Catalunya, saludamos la nueva organización política presentada hoy en Madrid tras el proceso de base generado en torno al manifiesto “Construyendo un Pueblo Fuerte”.Las libertarias debemos jugar un rol protagónico en el impulso de un movimiento popular autónomo y con fortaleza que pueda desarrollar agendas de lucha capaces de imponer las demandas de la mayoría social y de construir el poder popular ante las actuales Instituciones antidemocráticas. Para ser un actor con capacidad de contribuir a esta labor necesitamos fortalecer nuestra inserción social, llevar nuestras propuestas de cambio social allá donde sean necesarias y allá donde puedan llevarse a cabo, organizándonos y construyendo programas de actuación a largo plazo.

Apoyo Mutuo es ya una realidad en esta vía, junto con otras expresiones nacidas recientemente dentro del campo libertario y popular, a la que damos nuestro calor fraternal desde Catalunya.

capcelera02

Més informació:
Web Apoyo Mutuo: http://www.apoyomutuo.net
Manifest “Construint un Poble Fort: https://construyendopueblofuerte.wordpress.com/