GeneralInternacional

Solidaritat amb Rojava davant la guerra i la pandèmia!

La COVID-19, que ha posat innombrables ciutats en quarantena i ha paralitzat sectors econòmics sencers, no ha detingut la contínua guerra bruta de l’Estat turc i el seu aliat, Daesh, contra les poblacions del nord de Síria, que han de continuar defensant-se sense cap treva, així com també és visible el setge latent de l’Estat sirià, promogut pel projecte d’hegemonia regional de Rússia, disposant la zona com a escenari d’enfrontament a l’imperialisme nord-americà.

Ara, les poblacions del nord de Síria també han de lluitar contra la propagació continuada del virus a la seva regió. L’Administració Autònoma de Rojava s’enfronta a aquest altre perill en una fràgil situació per la dificultat de mantenir el seu sistema sanitari enmig del conflicte bèl·lic.

En aquest moment, totes les organitzacions populars haurien d’actuar per a contraposar la guerra i proporcionar ajuda al poble kurd, àrab i assiri dins les seves possibilitats, respectant la seva autonomia i dret a l’autodeterminació als seus territoris. Enfront del silenci cínic i hipòcrita dels Estats i de les burgesies, nosaltres, anarquistes del món, reiterem una vegada més tota la nostra solidaritat internacionalista i des de baix amb la Revolució de Rojava perquè triomfi sobre la pandèmia del virus i de la guerra.

De fet, els que continuen les guerres mentre que, al mateix temps, els serveis de salut del món estan saturats per culpa de l’epidèmia de COVID19, són doblement criminals.

Abaix totes les guerres!

PER LA VIDA I LA LLIBERTAT! VISCA ROJAVA!


Alternativa Libertaria / Federazione dei Comunisti Anarchici – AL/fdca (Itàlia)
Aotearoa Workers Solidarity Movement – AWSM (Aotearoa
/ Nova Zelanda)
Coordenação Anarquista Brasileira – CAB (Brasil)
Devrimci Anarşist Faaliyet – DAF (Turquia)
Die Plattform (Alemanya)
Embat, organització llibertària de Catalunya (Catalunya)
Federación Anarquista de Rosario – FAR (Argentina)
Federación Anarquista Santiago – FAS (Xile)
Federación Anarquista de Uruguay – fAu (Uruguai)
Grupo Libertario Vía Libre (Colòmbia)
Libertaere Aktion (Suïssa)
Melbourne Anarchist Communist Group – MACG (Austràlia)
Organización Anarquista de Córdoba – OAC (Argentina)
Organisation Socialiste Libertaire – OSL (Suïssa)
Union Communiste Libertaire – UCL (França)
Workers Solidarity Movement – WSM (Irlanda)