Procés Embat condemna la operació ordenada des de l’Audiència Nacional espanyola i executada pels mossos d’esquadra contra el moviment llibertari de Catalunya.

Condemnem la via repressiva triada pels governs de Catalunya i Espanya per fer front a les problemàtiques socials causades per la crisi dissenyada per les elits i els estats.

Reafirmem la nostra solidaritat amb el moviment popular i aquelles que per la seva implicació als seus barris i pobles són durament perseguides.

És per això que, des Proces Embat fem una crida a continuar organitzant-nos en els paràmetres que realment els fan por: moviment popular autònom i combatiu i seguir empoderant la gent més enllà dels pal.liatius jocs electoralistes.

Igualment fem una crida a secundar totes les convocatòries en suport de les persones detingudes i represaliades així com les convocatòries contra la Llei mordassa que està clarament connectada amb aquesta operació repressiva.
16D 20D
equipembatGeneralanarquisme,Pandora,repressió
Procés Embat condemna la operació ordenada des de l'Audiència Nacional espanyola i executada pels mossos d'esquadra contra el moviment llibertari de Catalunya. Condemnem la via repressiva triada pels governs de Catalunya i Espanya per fer front a les problemàtiques socials causades per la crisi dissenyada per les elits i els...