Comunicats i textosHabitatgeInternacionalMoviment Anarquista

Canàries: L’Esperança és l’últim que es perd

comunitat.esperança_02Des d’Embat ens volem solidaritzar fraternalment amb la Comunitat L’Esperança de Canàrias. L’Esperança és un projecte comunitari basat en l’ocupació d’habitatges per part de les famílies necessitades de Gran Canàries. Està gestionada sota els principis llibertaris de solidaritat, suport mutu, acció directa, democràcia directa, etc. i suposa una nova illa d’autogestió.

Des de Catalunya volem felicitar i animar a la Federació d’Anarquistes de Gran Canària a continuar la seva tasca que considerem revolucionària i transformadora de debó, ja que aplica els valors de l’anarquisme a una situació pràctica i busca tenir tot l’impacte social possible al seu marc territorial.

Així mateix, volem compartir el número de compte corrent de L’Esperança en cas de que algú vulgui ajudar a pagar les despeses diàries i també les despeses provocades per la repressió:

ES48 2100 1507 870 1 0057 0016

Castellano:

Desde Embat nos queremos solidarizar fraternalmente con la Comunidad La Esperanza de Canarias. La Esperanza es un proyecto comunitario basado en la ocupación de viviendas por parte de las familias necesitadas de Gran Canaria. Está gestionada bajo los principios libertarios de solidaridad, apoyo mutuo, acción directa, democracia directa, etc. y supone una nueva isla de autogestión.

Desde Catalunya queremos felicitar y animar a la Federación de Anarquistas de Gran Canaria a continuar su trabajo, que consideramos genuinamente revolucionario y transformador, ya que aplica los valores del anarquismo en una situación práctica y busca tener todo el impacto social posible en su ámbito territorial.

Asimismo, queremos compartir el número de cuenta corriente de La Esperanza, en caso de que haya alguien que quiera ayudar a pagar los gastos diarios y también los gastos provocados por la represión:

ES48 2100 1507 870 1 0057 0016