Activitats

Aquest dissabte 6 de juny, Construïm la resistència. Participeu.

CF7OSvBW8AAxrhFAquest dissabte tenim una cita a Can Batlló, antic recinte industrial guanyat després de tres llargues dècades de mobilitzacions, d’una llarga lluita veïnal, i avui autogestionat per les veïnes i veïns de la Bordeta i Sants. Allà tindrem una jornada de debat convocada des de la revista “Una posició (Materials per al combat per una vida comuna)”, en la qual participarà Embat, amb una ponència que versarà sobre el tema “Més enllà dels barris: cal un subjecte i estratègia comuna?”

Allí us esperem a totes i tots. Més abaix, a la imatge podeu veure el programa. A continuació, la invitació de la revista per assistiu a la Jornada.


CGpGZA6WwAAOgcADes del grup editor de la revista UNA POSICIÓ (Materials per al combat per una vida comuna) ens posem en contacte amb vosaltres per convidar-vos a participar d’una primera jornada política de trobada, reflexió, construcció i auto-organització.

No representem a ningú, no tenim receptes màgiques ni tampoc cap programa electoral. Una posició, més enllà d’una publicació, és una invitació per articular juntes una posició en comú. Simplement volem obrir un espai de confluència per generar una agenda conjunta de lluites per forçar un procés de transformació política basada en la democràcia directa, l’autonomia i l’horitzontalitat des de la quotidianitat dels carrers i dels nostres barris. Volem impulsar processos que obrin espais d’autonomia i d’autogestió a la ciutat de Barcelona.

Qui som?

Som una força col·lectiva, anònima, antagonista, llibertària, feminista i cooperativa. Formem part de diferents projectes i espais socials dels barris de Barcelona: centres socials okupats, ateneus, cooperatives autogestionades, equipaments públics no estatals, escrivim revistes i periòdics, fem programes de radio, tenim assemblees de barri i col·lectius polítics, ens travessa la lluita feminista. Volem una societat on les cures estiguin al centre de la vida i de la creació de valor. No creiem en la propietat privada ni en la representació, i cerquem les mil maneres de subvertir-les. Som assembleàries i apostem per l’autogestió col·lectiva de la vida com una manera de comprometre’ns amb l’entorn i transformar el sistema capitalista en l’actual fase neoliberal.La jornada serà el colofó de la sèrie de debats-presentacions que hem estat fent arreu i girarà al voltant de dos qüestions que ens semblen claus per reflexionar i discutir en els temps que corren:

1. Com constituïm una força autònoma als barris de la ciutat?
2. Més enllà dels barris, com podem plantejar una estratègia comuna de lluita?

Som moltes, però disperses, és el moment de trobar-nos

!Salut!
Una Posició / @unaposicio / www.unaposicio.org