Comunicats i textosRepressió

Admesa la querella #EstatInfiltrat

Avui ens hem despertat amb la bona notícia de que el jutjat ha admès a tràmit la querella que va interposar el nostre company Quim Gimeno contra la Policia Nacional. Recordem que la causa va començar quan un policia va intentar que el nostre company actués d’informant sobre la militància i activitats de persones vinculades als moviments socials, com ara l’Ateneu La Base.

Des d’Embat entenem que això és un pas endavant que ha de continuar fins les últimes conseqüències. A Catalunya se segueix perseguint a ciutadans per les seves idees polítiques. Aquesta responsabilitat recau en l’Estat espanyol, com demostra aquest cas. Una societat sana i responsable ha d’acabar amb aquesta mena de pràctiques i permetre que tots els projectes polítics i socials puguin ser realitzats en llibertat.

A més volem saber quants casos d’infiltració hi ha oberts (o hi ha hagut) contra als moviments socials i populars, ja que el Ministre d’Interior va declarar a la premsa que aquests fets estan a l’ordre del dia de l’actuació policial, deixant caure que aquest no és pas un cas aïllat.

Podeu ampliar la informació:

Comments (1)

  1. […] movimento in cui milita l’attivista, Procés Embat, ha affidato la propria analisi ad un comunicato e, pur vedendo un passo avanti nell’apertura delle indagini, ricorda che “in Catalogna […]

Comments are closed.