General

Anàlisi econòmica de Catalunya 2024

És la funció de les organitzacions polítiques dissenyar processos i fer propostes per a que la nostra societat tingui possibilitats de seguir endavant de la millor manera possible, tot construint una economia basada en el suport mutu i la solidaritat.  Per això des d’Embat, Organització Llibertària de Catalunya, hem volgut presentar una anàlisi de l’economia actual del Principat (primavera 2024).

La majoria de dades serveixen per a tenir un context d’on estem a l’actualitat. Però aquesta fotografia quedaria incompleta si només ens quedem en dades macroeconòmiques i no les baixem a la complexa situació internacional que vivim. Les diferents crisis que patim (ecològica, ambiental, d’extinció d’espècies, de l’economia europea, de model neoliberal, política, etc.) es retroalimenten les unes a les altres i dibuixen un panorama ombrívol.

Embat no treballa a nivell institucional, llavors les propostes que fem son de caire indicatiu, en clau de què s’hauria de fer. Es tracta de propostes que s’han de realitzar en clau sindical i també en clau econòmico-productiva.

Que les capacitats de tothom es posin al servei de la societat!

Portada
Document [PDF]: Analisi_economica_de Catalunya_2024