cvik8cgxyaaz3ihEmbat, mitjançant aquesta nota, vol mostrar la seva repulsa davant el linxament mediàtic al que estan sent sotmeses les nostres companyes i companys de la FEL (Federación Estudiantil Libertaria) i Apoyo Mutuo, arran d’una protesta estudiantil davant la visita de Felipe González a la UAM (Universidad Autónoma de Madrid).

Entenem que tota protesta a l’ex-president espanyol està plenament justificada. El president sota el qual el GAL va assassinar a ciutadans bascos, el president de l’entrada traïdora a l’OTAN, i el president de la reconversió industrial tan nociva per al teixit productiu dels nostres pobles.

Que els mitjans de l’oligarquia espanyola ataquin la FEL i Apoyo Mutuo, és una mostra de com el bloc al poder, antidemocràtic, pretén sepultar tota alternativa popular que plantegi un model de país on l’economia i la política estiguin controlades directament pel poble treballador i la joventut.

No podem esperar una altra cosa d’aquells que són obertament enemics dels nostres pobles. La FEL i Apoyo Mutuo continuaran edificant aquesta alternativa popular, impugnant totes les institucions del règim, i nosaltres donant-los suport.

EMBAT, Organització Llibertària de Catalunya.

https://embat.info/wp-content/uploads/2016/10/CvIk8CgXYAAz3Ih.jpghttps://embat.info/wp-content/uploads/2016/10/CvIk8CgXYAAz3Ih-300x300.jpgequipembatComunicats i textosanarquisme,Educació,estudiantil,institucional,lluita,repressió
Embat, mitjançant aquesta nota, vol mostrar la seva repulsa davant el linxament mediàtic al que estan sent sotmeses les nostres companyes i companys de la FEL (Federación Estudiantil Libertaria) i Apoyo Mutuo, arran d'una protesta estudiantil davant la visita de Felipe González a la UAM (Universidad Autónoma de...