ActivitatsMoviment Anarquista

Escola d’Estiu d’Embat – Manresa, 2022

Embat torna a realitzar una nova escola d’estiu a Manresa. Serà al mateix lloc que l’altra vegada, a l’Ateneu Anarquista la Ruda (carrer Verge de l’Alba) el cap de setmana del 9 i 10 de Juliol. Aquest cop el format serà el de tallers/debats que ens serveixin per avançar en els nostres posicionaments i de pas que tinguin un sentit constructiu per tota la gent externa que vulgueu i pugueu venir. Tothom podrà dir la seva.

Hem dividit el cap de setmana en eixos temàtics diversos:

  • Decreixement i economia. A Embat estem construint un programa que combini la creació d’un sistema econòmic socialista llibertari amb la urgència del decreixement i la crisi climàtica. Evidentment, aquest sistema haurà de tenir una planificació concreta. El company Christos Zografos, científic social i ambiental, ens ajudarà a concretar aquesta tasca.
  • Antipatriarcal. La nostra secretaria Antipatriarcal facilitarà un taller sobre protocols antiagressions a les organitzacions i espais socials, com funcionen les cures i es gestionen a les organitzacions. Serà un taller molt participatiu.
  • Organitzacions anarquistes. Aquest cop serà una taula rodona entre diverses representants d’organitzacions anarquistes sobre com s’ho fan al seu territori. Dificultats i encerts, fortaleses i amenaces o febleses.
  • Cultura organitzativa. Per últim, aquest taller analitzarem uns textos de Dean Spade sobre com funcionen les organitzacions i com s’aplica el suport mutu a casos concrets. Ens cal conèixer eines per abordar conflictes, per fer una presa de decisions inclusiva i per enfortir-nos.

També hi haurà algunes altres activitats de caire més lúdic, aprofitant que ens hem pogut retrobar.

Per apuntar-vos hem habilitat un formulari que s’ha d’omplir per tenir una previsió de l’assistència:

https://usem.liberaforms.org/embatescolaestiu2022