ActivitatsInternacionalMoviment Anarquista

[Visita_Xerrada] Anarquisme Social Organitzat i Mobilitzacions a Brasil

El passat mes de Juliol un món atònit va observar com una petita protesta per la pujada de preus als passatges del transport públic derivava en un esclat social a totes les principals ciutats del Brasil.

La propera setmana (26 i 28 de Novembre) Victor Khaled*, company anarquista amb una àmplia trajectòria militant al moviment de protesta tarifària que va provocar aquest aixecament ens parlarà sobre el moviment llibertari, l’aixecament i l’evolució futura del Brasil.

Creiem que és una bona oportunitat per escoltar i preguntar per altres experiències al company que ens visita. Hi ha dues oportunitats per aprofitar aquesta visita, una a Barcelona i altre a Granollers.

BARCELONA:

26-Khaled

Dimarts 26 de Novembre a la Casa de la Soli [Carrer Vistalegre, 15 -Barcelona-]. A les 18:30h
<M> S. Antoni L2
<Mapa> http://ves.cat/hrRl

***

GRANOLLERS:
28Khaled

Dijous 28 de Novembre a Anònims Granollers [Carrer Miquel Ricomà, 57-Granollers-] A les 18:30h
<Mapa> http://ves.cat/hrVo

*Victor viu a Florianópolis (Santa Catarina, Brasil) i és un militant del Movimento Passe Livre (MPL) i del Coletivo Anarquista Bandeira Negra de Santa Catarina, organització membre de la Coordenação Anarquista Brasilera (CAB). Actualment es troba de gira per Europa establint contactes amb els militants i organitzacions anarquistes i parlant sobre el moment polític a Brasil, per les recents protestes del Moviment Passe Livre, i també sobre l’anarquisme brasiler i la seva experiència organitzacional i la fundació de la CAB.