ActivitatsComunicats i textos

Embat celebra la seva II Assemblea General

El passat dissabte 21 de Novembre vam celebrar la II Assemblea General del Procés Embat a Can Batlló, al barri de Sants de Barcelona. Aquesta reunió ha servit per posar-nos al dia de tota la feina feta durant aquest semestre i hem pogut definir millor les tasques actuals i futures de l’Organització. I amb això, la primera qüestió ressenyable és que ja deixem de ser un “procés” per començar a ser una “organització”.

En aquests moments ja comptem amb 4 Agrupacions Territorials: al Barcelonès, al Vallés Oriental, al Vallés Occidental i al Bages. Aquestes agrupacions són els llocs on tenim agrupada la majoria de la nostra militància activa. No són els únics, però, sí són on hi podem realitzar una feina continuada. En aquest sentit caldria afegir-ne que a la nostra organització tenim també una assemblea a l’àmbit de la Educació. Durant aquest any treballarem per poder tractar més àmbits d’intervenció. La nostra intenció és que Embat sigui un actor polític i social al territori.

Per últim afegir que hem aprovat com a propi un protocol sobre les violències masclistes dins dels moviments socials confeccionat pel col·lectiu feminista Justa Revolta de Sabadell, així com assumir les seves directrius i compromisos. Animem als col·lectius a aprovar protocols semblants. (El protocol el podeu llegir aquí.)

Així doncs, tot i que encara ens falta molta feina per fer, estem donant passes endavant.

Seguim esmolant les nostres eines.