Comunicats i textos

Solidaritat amb les víctimes de l’atropellament terrorista

Embat, organització llibertària de Catalunya, vol mostrar la seva solidaritat amb totes les víctimes del succés d’avui 17 d’agost a Barcelona.

Creiem que, en primer lloc, les organitzacions populars han de defensar per sobre de tot la serenitat i el suport a totes les persones afectades.

Igualment creiem que és important que reforcem la nostra capacitat crítica i d’anàlisi amb calma, sense caure en la paranoia. Sabem que els lliberticides voldran aprofitar aquesta tragèdia per retallar llibertats i atacar el moviment contra la turistificació i la gentrificació o el que lluita contra la carestia de la vida.

Si es confirma la tesi de l’atemptat de motivació gihadista hem de continuar exigint la fi de la hipocresia per part de les institucions. Exigir la fi immediata de qualsevol ajuda al finançament d’Occident dels moviments islamistes i gihadistes (utilitzats com exèrcits subsidiaris a les guerres de l’Orient Pròxim), el bloqueig dels països que proporcionen cobertura material (ben coneguts per tothom) i el suport explícit a les poblacions i moviments com el Moviment d’Alliberament Kurd que es troben en primera línia de la batalla contra el grups salafistes i gihadistes.

 

Comments (1)

  1. […] Por Embat, Organització Llibertària de Catalunya [en catalán en su web] […]

Comments are closed.