Comunicats i textos

Davant la repressió, la dignitat

repressió
Afegim que una de les persones detingudes avui és membre de la nostra organització Embat
El matí d’avui dimecres ens han tornat a despertar amb l’ocupació policial dels carrers de Sants, Sant Andreu, Manresa, Clot i Gràcia en una operació de l’Audiència Nacional executada pels Mossos d’Esquadra. Han escorcollat espais socials – com ara l’Ateneu Llibertari de Sants – i han detingut fins ara 9 militants llibertaris. Es tracta de la continuació d’una estratègia juridicopolicial en què es pretén construir una inexistent organització criminal com a excusa per colpejar a una part de la nostra societat pel simple motiu de pensar i organitzar-se com llibertaris.
Les detencions i els escorcolls succeeixen un dia després de la declaració de diferents forces polítiques, entre les que s’inclou el partit de Govern de la Generalitat al comandament de la policia catalana, en la qual es fa èmfasi en la deslegitimidad i desobediència al Tribunal Constitucional espanyol. Sembla ser que l’Audiència Nacional, hereva del Tribunal d’Ordre Públic franquista, i que tant de mal ha causat i continua causant al nostre poble, no s’inclou entre les institucions a les que cal desobeïr, o com a mínim posar en qüestió.
EMBAT vol solidaritzar-se amb totes les detingudes i afectades per aquesta operació policial fa una crida a que els diferents sectors del moviment popular secundin les mobilitzacions i assambleas informatives i de suport que es convoquen en les properes hores i dies.

Comments (1)

  1. […] Procés Embat […]

Comments are closed.